Close
Showing results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Default Help With EMA - None of the Questing Functionality is Working

    I could really use some help with EMA. It's working fine on all of my existing teams, but on any new teams I create, none of the questing functions are working. Quests won't share, the tracker won't update, etc. I've tried reinstalling, deleting - everything I can think of. But the quests still won't share and none of it seems to work.

    I was hoping someone here might be able to figure out the problem. I'd appreciate any help.

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by Generalbrock View Post
    I could really use some help with EMA. It's working fine on all of my existing teams, but on any new teams I create, none of the questing functions are working. Quests won't share, the tracker won't update, etc. I've tried reinstalling, deleting - everything I can think of. But the quests still won't share and none of it seems to work.

    I was hoping someone here might be able to figure out the problem. I'd appreciate any help.

    did you make sure your new teams have all the new toons in the ema team list? (or at least the master and push settings from then)
    5,8,10 boxing wow with DynamicBoxer for isboxer, give it a try!
    (was 8 Boxing Wow with HotKeyNet)
    Join many boxers playing Classic on US PvP Alliance: <Epic>@Blaumeux
    Streaming on twitch.tv/MooreaTv

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Moorea View Post
    did you make sure your new teams have all the new toons in the ema team list? (or at least the master and push settings from then)
    Thanks for the response. I did try that, but nothing. I feel like I'm doing something wrong but I can't put my finger on it.

  4. #4

    Default

    You need to check the ema settings on each and every character. If the teamlist is correct and it shows your main toon as the leader, while the others are slaves, they should get the settings sent from other characters. Worst case scenario, then also tick the "use guild communications", then retry.. if they are in the same guild.

    Basically you have to "confirm group etc" on each character, in order to "automatically accept requests"... or else you could risk getting requests sent by complete strangers.

    What i do: invite the characters into the party / raid. Then from main character "add players in group/raid" to my list. Then do the same on the slaves. Then at the end i send one final settings to all from my main. You will see in the slaves chatboxes if they recieved it or not.
    Last edited by WOWBOX40 : 09-07-2020 at 11:35 PM
    (usually chronically bad at finishing a post, please hold for some minutes.... before you reply / quote it, as i might be editing it)

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •