Close
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Showing results 11 to 20 of 22
  1. #11
    Member JohnGabriel's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Seattle Washington, USA
    Posts
    2101

    Default

    I thought I would update this.

    The monitor looked and worked great, I absolutely loved it. But today it broke, powers on but black screen. I had to go back to my old monitor and redo all my isBoxer window layouts yet again.

    It failed 4 days before the warranty expired. I was lucky, not as lucky as having a working monitor but glad it broke now and not next week.

  2. #12
    Multiboxologist MiRai's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Winter Is Coming
    Posts
    6273

    Default

    Quote Originally Posted by JohnGabriel View Post
    It failed 4 days before the warranty expired. I was lucky, not as lucky as having a working monitor but glad it broke now and not next week.
    Did you buy a refurbished model or something like that? That display from Dell has a 3-year warranty on it.

    https://www.dell.com/en-us/shop/alie...or-accessories

    (located under "See More Tech Specs")
    Do not send me a PM if what you want to talk about isn't absolutely private.
    Ask your questions on the forum where others can also benefit from the information.

    Author of the almost unknown and heavily neglected blog: Multiboxology

  3. #13
    Member JohnGabriel's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Seattle Washington, USA
    Posts
    2101

    Default

    Quote Originally Posted by MiRai View Post
    Did you buy a refurbished model or something like that? That display from Dell has a 3-year warranty on it.

    https://www.dell.com/en-us/shop/alie...or-accessories

    (located under "See More Tech Specs")

    Right you are, I didn't mean the manufacturers warranty but the no questions asked return period from Amazon where I bought it. It took two button clicks and I had a new one being shipped and a return label printed out for this one. It expires Jan 31st.

  4. #14
    Multiboxologist MiRai's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Winter Is Coming
    Posts
    6273

    Default

    Quote Originally Posted by JohnGabriel View Post
    Right you are, I didn't mean the manufacturers warranty but the no questions asked return period from Amazon where I bought it. It took two button clicks and I had a new one being shipped and a return label printed out for this one. It expires Jan 31st.
    Gotcha - those are the best types of returns/exchanges, where you don't have to deal with the manufacturer.
    Do not send me a PM if what you want to talk about isn't absolutely private.
    Ask your questions on the forum where others can also benefit from the information.

    Author of the almost unknown and heavily neglected blog: Multiboxology

  5. #15
    Member JohnGabriel's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Seattle Washington, USA
    Posts
    2101

    Default

    Help Help Help. OMG my monitor broke yet again, less than 2 weeks use. The same problem, blank screen. After some experimenting its only the Display Port. I still get a signal out of HDMI port.

    Am I losing much not using Display Port?

    Trying to decide to return it now or just use it since I have HDMI. The exchange from Amazon is good until Feb 28th, and the manufacturer warranty is until 2022, so I have some time.

    I already checked on the manufacturer website and this is indeed a brand new monitor. Amazon has sent me used items as new before, but not in this case. But two going bad in two weeks, maybe my GTX 1070 is blowing it out.

  6. #16

    Default

    Could also be a cable with a short, or a bad connector design. I presume you tried a different DP cable?
    Now playing: WoW (Garona)

  7. #17
    Multiboxologist MiRai's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Winter Is Coming
    Posts
    6273

    Default

    It could easily be the lack of a quality displayport cable, outdated firmware on the GPU itself, or driver corruption.
    Do not send me a PM if what you want to talk about isn't absolutely private.
    Ask your questions on the forum where others can also benefit from the information.

    Author of the almost unknown and heavily neglected blog: Multiboxology

  8. #18
    Member JohnGabriel's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Seattle Washington, USA
    Posts
    2101

    Default

    I checked the firmware and thats fine. Going to go to Best Buy and pick up a good quality cable and try that. Its the new cable that came with it, I exchanged the cable when I exchanged the monitor.

    I've got like a thousand cables sitting in a box in the garage yet only the one display port cable.

  9. #19

    Default

    I've had issues with DP cables before. Especially mini DP to normal DP. I ended up buying the shittiest cheapest cable I could find, and it worked super with my ASUS PG348Q. The more expensive cables (and the supplied cables) gave me grief with the display cutting out, not detecting. I tried the old plug/unplug/reboot/resets many many times and sometimes would work, sometimes not. In the end the really after being about to take the monitor back, I got a cheap cable, and viola.

    So, not all expensive cables are good and not all cheap cables are bad.

  10. #20

    Default

    I've been lurking on the forums for a while but finally joining in. Hi all!

    John - I'm intrigued on how you like the monitor when it is working. Happy with it? I've been getting more into multi-boxing and been making the same monitor decisions. I've gone with the Acer XR382CQK instead because it's a bit bigger (37.5 inches) and I'm a sucker for the larger screens, but I'm having second thoughts because the Dell/Alienware one has so many stellar reviews and I'd love to know from someone who is multi-boxing.

    I'm also interested what window layouts you all use when on an ultra wide to make best use of the extra space. Previously I've been 5-boxing on a 16:9 24 inch and been using the standard lead character up top, 4 below approach which means my main window is roughly 21:9. Weirdly, on a 21:9 monitor I'm assuming the most efficient use of space is making the main window 16:9 and then putting the other four on the right in the extra space?

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •