Close
Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Showing results 11 to 20 of 111
  1. #11

    Default

    Quote Originally Posted by santiagodraco View Post
    Question for folks. Has anyone noticed the teams not mounting together? Seems to be intermittent but could be I don't have something set properly. I do have "mount with team" checked in EMA.

    Thanks!
    Same here, need a UI reload to fix.

  2. #12

    Default

    hey mount been funny for "ages", Can you open a bug report on github with as much info as you can when it happens how it happens right on login porting etc.... thanks

    as well updated EMA to fix some BFA bugs and realm(NOT LINKED) problems




  3. #13

    Default

    Quick question... my games have started to freeze completely for 1 to 2 secs everytime i loot. It happens a little bit rarely after i relog. Sometimes it comes and goes. Anyone happen to find a fix? I do use EMA, have advanced loot on and autoloot ingame.

    Not happened at all last 15 min, mysterious . ...ehh not, its back again..... eh i restarted the pc, no stutters now...that lasted maybe 15 min...its back

    Seems its addon related, not nessesary EMA. Will investegate. Have to keep the game running like 15 min or so between each addon i enable, as its around then freezing usually begins.
    Last edited by WOWBOX40 : 08-15-2018 at 06:14 PM

  4. #14

    Default

    Quote Originally Posted by WOWBOX40 View Post
    Quick question... my games have started to freeze completely for 1 to 2 secs everytime i loot. It happens a little bit rarely after i relog. Sometimes it comes and goes. Anyone happen to find a fix? I do use EMA, have advanced loot on and autoloot ingame.

    Not happened at all last 15 min, mysterious . ...ehh not, its back again..... eh i restarted the pc, no stutters now...that lasted maybe 15 min...its back

    Seems its addon related, not nessesary EMA. Will investegate. Have to keep the game running like 15 min or so between each addon i enable, as its around then freezing usually begins.
    ya i have seen this not sure where it come from :S




  5. #15

    Default

    Quote Originally Posted by WOWBOX40 View Post
    Quick question... my games have started to freeze completely for 1 to 2 secs everytime i loot. It happens a little bit rarely after i relog. Sometimes it comes and goes. Anyone happen to find a fix? I do use EMA, have advanced loot on and autoloot ingame.

    Not happened at all last 15 min, mysterious . ...ehh not, its back again..... eh i restarted the pc, no stutters now...that lasted maybe 15 min...its back

    Seems its addon related, not nessesary EMA. Will investegate. Have to keep the game running like 15 min or so between each addon i enable, as its around then freezing usually begins.
    Most of the loot lag I have found is associated with either Lootappraiser, and/or TSM3 / TSM4.

    Also at one point I was getting 15+ sec loot lag on one or two characters and found Allthethings was the culprit (was only running on the master char).

    Turning off addons to remove the overall memory usage seems to help for me, alongside doing the intermittent /reload on the offending character.

  6. #16

    Default

    Hello Ebony!

    Thank you for your work on this Multiboxing addon! I previously used Jamba a few years ago and the strobing feature used to continually follow the main character (Master/Main/etc) or whoever the active window was quite well. Now it seems turning it on it will follow once, but does not continually do so. For example, after turning it on and using interact with target on a minion/slave they will sometimes stop following and not return to following. Is this intended or is there a better way I'm not aware of for follow? I haven't played WoW in some time so I'm not sure if this was a WoW change, Jamba to EMA thing, or I'm doing something wrong in my EMA setup.

    Thanks again for your work and any advice. It's an annoyance I'd love to fix, but not gamebreaking.
    -V

  7. #17

    Default

    Quote Originally Posted by Valis View Post
    Hello Ebony!

    Thank you for your work on this Multiboxing addon! I previously used Jamba a few years ago and the strobing feature used to continually follow the main character (Master/Main/etc) or whoever the active window was quite well. Now it seems turning it on it will follow once, but does not continually do so. For example, after turning it on and using interact with target on a minion/slave they will sometimes stop following and not return to following. Is this intended or is there a better way I'm not aware of for follow? I haven't played WoW in some time so I'm not sure if this was a WoW change, Jamba to EMA thing, or I'm doing something wrong in my EMA setup.

    Thanks again for your work and any advice. It's an annoyance I'd love to fix, but not gamebreaking.
    -V
    Everything from jamba-ee is still in just the command line changed from /jamba to /ema

    Am still working on a new command line system i just wanna play the xpac atm

    Sorry




  8. #18

    Default

    Question:
    Since this addon isnt on curse, are there any precutions that should be taken to correctly update to a new version? Surely if i just extract the new version etc it will overwrite my ingame settings. I had to do everything from scratch from jamba to ema. Dont want to it again for each update.

    Ive used curseclient since it came out. Totally forgotten how to manually update addons while keeping settings... /noob-moment /facepalm irl

  9. #19

    Default

    Quote Originally Posted by WOWBOX40 View Post
    Question:
    Since this addon isnt on curse, are there any precutions that should be taken to correctly update to a new version? Surely if i just extract the new version etc it will overwrite my ingame settings. I had to do everything from scratch from jamba to ema. Dont want to it again for each update.

    Ive used curseclient since it came out. Totally forgotten how to manually update addons while keeping settings... /noob-moment /facepalm irl
    no you will not have to do that every time.

    just drag the folder over the top over right or delete addon settings are not stored on \addons\ema




  10. #20

    Default

    I dont understand those instructions. If its not a long procedyre, please consider to create a step by step guide in the "f.a.q" on page 1 of this thread.

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •