Close
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Showing results 11 to 20 of 31
  1. #11

    Default

    It did not seem to on my cats wgen they came out to "heal"




  2. #12

    Default

    I was using a mouse button for my IWT, but putting it in my DPS rotation sounds much better. I got it to work, but I'm not sure if it's correct.

    Does this look right? TIA!
    Attached Images Attached Images  

  3. #13

    Default

    Quote Originally Posted by propagandalf View Post
    I was using a mouse button for my IWT, but putting it in my DPS rotation sounds much better. I got it to work, but I'm not sure if it's correct.

    Does this look right? TIA!
    How i did it just with up then w




  4. #14
    Member JohnGabriel's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Seattle Washington, USA
    Posts
    2134

    Default

    Quote Originally Posted by propagandalf View Post
    I was using a mouse button for my IWT, but putting it in my DPS rotation sounds much better. I got it to work, but I'm not sure if it's correct.

    Does this look right? TIA!
    The interact with target standard in party keymap already has an assist. The auto-assist me line isn't doing anything.

    Also sending W to all only works if you are all melee, you wont want to send to a ranged.

    Edit: Might I suggest you go into the Interact with Target - Standard in the Party keymap and copy all the actions and paste them into your DPS key and delete the assist step you don't want.
    Last edited by JohnGabriel : 08-07-2018 at 10:41 PM

  5. #15

    Default

    Thanks for the feedback! I updated it, per your suggestion (I hope ).
    Attached Images Attached Images  

  6. #16
    Member JohnGabriel's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Seattle Washington, USA
    Posts
    2134

    Default

    Quote Originally Posted by propagandalf View Post
    Thanks for the feedback! I updated it, per your suggestion (I hope ).
    Something that might cause you problems is you're sending "click to move on" to "all other" and sending IWT to "all". So the current toon wont have CTM turned on.

  7. #17

  8. #18

    Default

    Quote Originally Posted by propagandalf View Post
    Thanks for the feedback! I updated it, per your suggestion (I hope ).
    Thanks for the pic - will try with mine.

    I had a go but it caused my DK's to just run one step then stand still.

  9. #19
    Member JohnGabriel's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Seattle Washington, USA
    Posts
    2134

    Default

    Quote Originally Posted by mrdsp View Post
    Thanks for the pic - will try with mine.

    I had a go but it caused my DK's to just run one step then stand still.
    Sounds like you are sending the movement keybind after IWT instead of before. IWT is what makes your toon run and the movement key is what makes it stop.

  10. #20

    Default

    Hi John,

    im not using the Isboxer Pro configuration yet. How could i fix the problem with the standard version? Any idea/workaround?

    Thank you for your time
    Last edited by Dreadone : 08-11-2018 at 08:27 PM

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •