Close
Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast
Showing results 91 to 100 of 101
  1. #91

  2. #92

    Default

    Quote Originally Posted by ebony View Post
    posted on the thread you linked but somebody closed it so ill post here. is something wrong with enhanced loot as it keeps giving me disconnects when looting multiple mobs.

    Attached Images Attached Images

  3. #93

    Default

    Quote Originally Posted by pinki104 View Post
    posted on the thread you linked but somebody closed it so ill post here. is something wrong with enhanced loot as it keeps giving me disconnects when looting multiple mobs.

    is this alpha build of jamba-EE? am away.... so nothing will get fixed until i get back now i don't think#

    PS: that post is about something else.

    i have a few test it and they not had but i can not get it to dc me, but there has at least one i been trying to work with to fix it.




  4. #94

    Default

    Quote Originally Posted by ebony View Post
    is this alpha build of jamba-EE? am away.... so nothing will get fixed until i get back now i don't think#

    PS: that post is about something else.

    i have a few test it and they not had but i can not get it to dc me, but there has at least one i been trying to work with to fix it.
    im just using the one found on the twitch app, i havent selected an option to download alpha or beta addons so its probably just the main one.

  5. #95
    Member
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Calgary, Alberta Canada
    Posts
    143

    Default

    i have been having similar issues with auto loot, as well getting "that item is busy" blocked while gathering "everything set up properly", I did i complete computer wipe and reinstall of everything a few nights ago and was running good until today suddenly, not sure what could have happened because this stuff eludes me, but here are some of the flood of LUA errors i get that may or may not assist

    https://pastebin.com/QLhxkk1s

    "latest version of Jamba 5.4.1"
    Last edited by Nezreck : 07-13-2018 at 05:20 PM

  6. #96

    Default

    Ok update on loot or avd loot does a while ... do that does make dcs. In jamba-ee i recoded loot so you have to let me how you get on with that..

    As for the lua errors that us basicy full broken i might be your jamba*.wtf or the main code got massed up.

    Next week you have to apll use jamba-ee




  7. #97

    Default

    I have just downloaded the new jamba and i have a question.

    1. Where can i find the option to set loot method? i want to set it to free for all but i cant find it on new jamba.
    2. Is toon trading to master working? i set it to transfer all crafting mats as well as BOE to master but when i open trade nothing happens.

    Thanks

  8. #98

    Default

    Quote Originally Posted by pinki104 View Post
    I have just downloaded the new jamba and i have a question.

    1. Where can i find the option to set loot method? i want to set it to free for all but i cant find it on new jamba.
    2. Is toon trading to master working? i set it to transfer all crafting mats as well as BOE to master but when i open trade nothing happens.

    Thanks
    There is no point setting loot as in bfa its mosty all personal loot everywhere apart from very few old raids ( the api was removed and or changed with the removal off master(guild) looter

    Am not sure about the trade to them to master 100%.

    If your tradeing from the list. Then its group needs to be set from the trader (eg to master would be minion)




  9. #99

    Default

    Quote Originally Posted by ebony View Post
    There is no point setting loot as in bfa its mosty all personal loot everywhere apart from very few old raids ( the api was removed and or changed with the removal off master(guild) looter

    Am not sure about the trade to them to master 100%.

    If your trading from the list. Then its group needs to be set from the trader (eg to master would be minion)
    Managed to get it to work by ticking the bot at the top. i thought you only had to tick that if you was adding items to the list.
    Last edited by pinki104 : 07-15-2018 at 07:08 AM

  10. #100

    Default

    Quote Originally Posted by pinki104 View Post
    Managed to get it to work by ticking the bot at the top. i thought you only had to tick that if you was adding items to the list.
    EDIT: just checked yes this was a bug (sorry about that) it was using the old code that it does not need to anymore #

    ill push changes when i get home but i edited it now ill push it when am at home
    Last edited by ebony : 07-15-2018 at 11:53 AM




Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •