View Full Version : [ISBoxer] Garbled text on secondary monitor
lognoronon
11-19-2009, 02:10 AM
Got a question that hopefully someone can answer regarding ISBoxer and WOW. On my slaves (4 of them) on my secondary monitor the text appears kind of garbled and is hard to read unless I swap them to the main window. When I use keyclone I can read everything just fine. Now I just started using ISBoxer so could just be a setting I'm not aware of but I would like to know if I can fix this.
Ualaa
11-19-2009, 03:26 AM
This was asked a few weeks ago.
Keyclone is rendering the wow client as if it were a tiny screen.
IS Boxer renders it as if it were the full client and then scales the size down.
By rendering at full size, PiP swaps are instant if you ever needed to be in another screen and mouse broadcasting is precise.
Two decent solutions.
A) Go with the Jamba addon, and have text forwarded to your main/active character; or
B) Increase the font size in your slaves windows.
lognoronon
11-19-2009, 03:59 AM
Ok thanks for the response. I thought that the font size could only be changed for the chat windows though. Any suggestions for an addon to change the font for everything in the game?
Ualaa
11-19-2009, 05:50 AM
I assumed it was the chat window that you were referring to.
Not sure how you would change other fonts on the screen.
However, just about anything that appears elsewhere, can also appear in a chat frame.
And Jamba can forward all the chat stuff from every toon on the team, to the current active toon.
Seldum
11-19-2009, 09:47 AM
When I was using keyclone, I set the texture details high on my alts and I was able to read text on them (names of NPC etc.)
Alternatively, you can set the Desired Rendering Size option in your Window Layout to match the exact size specified for the "slave" windows. This will make all of the windows render at the slave window size instead of the main window size, so the slaves will be readable. This means, however, that the main window will be scaled UP in size from the smaller size, so it could be just as annoying.
And finally, if you don't want mouse repeat or window swapping, you can just disable the Swap option in your Window Layout and be done with it ;)
nissen
11-19-2009, 06:27 PM
tbh when i first started isboxer this was the most annoying feuture , however after a while since the switching to other screens so fast with isboxer, i realized the only thing i needed to see was if my char was dead or on another contitnent etc. ( castbars , buffs etc for each i all had on my other screens with addons )
i even stopped using my second monitor( which i always used for multiboxing ) after a while. try to get adjusted to a 1 screen setup where you switch instantly when you need. in usuall fights you dont have to look at anything except if a toon is dead or not following imo.. and you dont need a perfect screen for that .. most important thing is that you can switch to that screen and make it your main asap imo .
lognoronon
11-20-2009, 12:26 AM
Thanks for the responses. Guess I'll just have to deal with it and swap as needed since I rather not have the main window being stretched.
Seldum
11-23-2009, 09:11 AM
I only use the other screen when some of my toons get "lost" behind something :D
And when Im doing AoE stuff or accepting quests or collecting stuff on the ground.
vBulletin® v4.2.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.